Du er landet på Trådløsoplader.dk, det helt rigtige sted at finde Celly trådløs oplader. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Celly trådløs oplader tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Celly Slim 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Powerbanken.dk.

Her kan “Celly Slim 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Sort” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Foldbar og ultratynd trådløs oplader Denne enhed oplader din mobil trådløst.
Utroligt slankt og fedt design.
Den giver op til 10W hvilket sikrer god og solid opladning.
Den kan foldes sammen, så bliver 0,5cm tyk – perfekt til at tage med på farten….

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

2: Celly 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Hvid

Sidste produkt på vores liste er Celly 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Hvid som vi har fundet til 299,- hos Powerbanken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd trådløs opladning Denne enhed oplader din mobil trådløst.
Det er en stander, hvor du kan sætte din mobil så den står i enten horisontalt eller vertikalt, og lader uanset position du vælger.
Den giver op til 10W hvilket sikrer god og solid oplad…

Se hos Powerbanken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Celly trådløs oplader i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Celly trådløs oplader:

Dyreste Celly Trådløs Oplader på listen er Celly 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Hvid fra Powerbanken.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Trådløs Oplader er Celly Slim 10W Qi Trådløs Oplader Stand, Sort som du kan købe for 199.00 hos Powerbanken.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 2 Celly Trådløs Oplader vi har fundet koster i gennemsnit 249 kr.
Ovenstående Celly Trådløs Oplader data og priser er hentet fra 3 butikker (Powerbanken.dk, Gixmo.dk, Mackabler.dk). Alle Celly Trådløs Oplader tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trådløs Oplader guides:

Fandt du ikke det rigtige Trådløs Oplader blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trådløs Oplader: