Du er landet på Trådløsoplader.dk, det helt rigtige sted at finde Nilfisk oplader. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nilfisk oplader tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Er din oplader blevet væk eller gået i stykker?Denne oplader passer til vinduesvaskeren Nilfisk Smart.Du er sikker på, at denne oplader passer til din vinduesvasker, da det er en original oplader fra Nilfisk….

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: Oplader handy 2i1 18V Li-Ion passer til Nilfisk

Sidste produkt på vores liste er Oplader handy 2i1 18V Li-Ion passer til Nilfisk som vi har fundet til 235,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Nilfisk Original Designation:81942432…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste Nilfisk Oplader på listen er Oplader handy 2i1 18V Li-Ion passer til Nilfisk fra Quickparts.dk med en pris på 235.00. Billigste udvalgte Oplader er Oplader til Nilfisk Smart vinduesvasker passer til Original som du kan købe for 179.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 56 kr.
Ovenstående Nilfisk Oplader data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle Nilfisk Oplader tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Oplader guides:

Fandt du ikke det rigtige Oplader blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Oplader: