Udgivet i Tech og Livsstil

7 ting til kontoret der gør dit liv så meget bedre

Af Trådløsoplader.dk

Hvordan ser dit drømmekontor ud? Stedet hvor du bruger så mange af dine vågne timer, kan indrettes både praktisk og hyggeligt. Dét lige meget om du arbejder hjemme eller i et åbent kontorlandskab. Måske bliver arbejdet endda som en leg. Og din ryg vil blandt andet takke dig. Læs med her og få et par tricks til at indrette dit dejligt kontor. 

Kontorstolen der redder din arbejdsdag og din ryg

Det vigtigste er din komfort. Du arbejder hver dag mange timer og det kan kroppen mærke. Den skal forkæles, så hjernen har det fineste udgangspunkt for at udtænke de bedste løsninger. 

Vi kender alle til en lidt træt lænd, når vi slukker lyset ved fyraften og forlader kontoret. Hvis du virkelig kan nikke genkendende til det, så skal du vælge at købe en kontorstol i høj kvalitet

En god kontorstol vil faktisk gøre dit liv bedre. Stolen vil alt efter behov støtte dig de steder, som du ellers kan risikere at overbelaste. Overordnet er en god kontorstol med til at skabe en sund arbejdsdag og din krop vil takke dig på lang sigt. Det gælder både, hvis du arbejder hjemme eller ude. 

Når du leder efter den rigtige kontorstol særligt til dig, må du først og fremmest overveje dine specifikke behov. Er du eksempelvis tilbøjelig til at læne dig ind under bordet, har du behov for bevægelighed i stolen eller er æstetikken afgørende for hvilken stol, du vælger?

Du kan gå efter ergonomiske stole og stole i forskellige materialer som både stof og læder. På den måde findes der en stol til ethvert miljø, som vil passe smukt ind. 

Et tip kan være at prøve stolen i et showroom, før du køber den på nettet. 

Et godt kontorbord har den rigtige højde, skaber overblik og det kan endda være smukt

Et godt kontorbord hører til en god kontorstol. Her vil din ryg også takke dig. Og du kan tilmed bruge bordet som et æstetisk indspark på dit kontor, der giver wow-faktor. 

Et godt råd er at starte med højden. Spørg dig selv, hvordan du arbejder bedst. Holder du eksempelvis af at veksle mellem at stå og sidde, kan et hævesænkebord være en meget fin løsning for dig. Hvis dit kontor er stort, kan du arbejde med forskellige arbejdsstationer med eksempelvis forskellig højde og funktion. 

Men det kan også være bordets stemning og udtryk, der styrer dit valg. Stemningen på dit kontor er afgørende. Både for dig og dine potentielle kunder. Du kan indgyde respekt med et massivt bord i træ, være med på noderne med et let bord i moderne stål eller skabe hygge og samhørighed med et rundt bord. Kort sagt symboliserer et bord, hvem du er og hvad du vil. Så bordets udtryk har stor betydning. 

Det bliver en spændende opgave at vælge kontorbord. 

Belysning er nøglen til gode arbejdsdage både i sommer- og vintertid

Und dig selv den luksus, som god belysning er. Faktisk er godt lys en nødvendighed på arbejdet. Den danske vinter kan være mørk på kontoret, så hvad er skønnere end en smuk lampe til at lyse hyggen op. Så skriver ansøgningerne vel sig selv. 

Et råd er at tænke i både indirekte og direkte lyskilder. Faktisk kan et rum med stor fordel have helt op til seks forskellige lyskilder af varierende belysning. 

Direkte lys er perfekt arbejdslys. Det aflaster dine øjne, når du skal fokusere. Flere lamper har en funktion, der kan dæmpe lyset, når du ønsker det. Vælg eksempelvis en skrivebordslampe med direkte lys.

Inddirekte lys hygger og binder rummet sammen. Det skaber en blød og rar stemning, som er et perfekt udgangspunkt for godt arbejde. 

En trådløs oplader er et must

En trådløs oplader er din nye bedste ven på kontoret. 

Du skal ikke rode med filtrede ledninger og så ser den skarp ud. Det er et lille trick, der giver så meget livskvalitet i hverdagen. Ja, nogle gange er det små, praktiske innovationer, der gør forskellen. 

Og æstetikken har betydning. Ryddelighed skaber overblik og så kan du kaste dit overskud efter arbejdet frem for at fokusere på ledninger. 

Orden: Organiser og sæt i system. Så er du oven på, når der er brug for dig

Orden. Et emne i egen ret. Det er ikke altid let at skabe systemer og orden på arbejdspladsen. Men det rigtige design kan hjælpe dig et langt stykke af vejen. 

Skab ro for øje og sind ved eksempelvis at bruge lukkede skabe, mapper og kasser til papir, printer, klips og kaffekopper. 

Vælg kasser til forskellige emner og brug mærkater, der beskriver præcis, hvad kassen indeholder. Så går du aldrig forgæves.

En opslagstavle er også et rigtig fint redskab for dig, der vil skabe overblik. Om det er ugens aftaler eller et stort mindmap, så kan tavle lede dig på rette spor. 

Indret dit kontor personlig og vær ikke bange for at vise, hvem du er og hvad dine værdier er

Et personligt kontor giver dig ejerskab over dit arbejdsrum. Og det har positiv effekt på trivsel såvel som opgaver. 

Tips til at indrette et personligt kontor: 

  • Vælg billeder og fotografier, der fortæller en historie om dig og dit arbejde. Eller dine værdier. 
  • Indret med farver, som du trives i. Det kan være naturlig grøn, frisk blå eller lyse, sandfarvede nuancer. 
  • Gå efter forskellige materialer som træ, strå og skind. Det bevirker en rar og nærværende atmosfære. 
  • Planter giver ilt til hjernen og noget rart at kigge på.

Er du gået sukkerkold? Det perfekte kontor har altid en lille snackbar

Det er sidst på dagen. Og en snack kan redde verden. 

Det er ikke fordi dit kontor skal indeholde en stor, fancy snackbar. Men du vil takke dig selv for at imødekomme den lille sult. Så bliver kontoret som hjemme, hvor du lige kan åbne køleskabet og tanke op. 

Snacks kan være en lille frugtskål, et glas med dine yndlingsbarer eller et glas med småkager hjemmefra. Måske du endda vil byde dine gæster, så dit kontor bliver kåret til arbejdspladsens mest gæstfri. 

Opskriften på det dejligste kontor er pludselig ikke så svær. 

Find det du mangler på trådløsoplader.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.019 produkter fra mere end 110 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.900 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:06:37.

5
Produkttyper
2.019
Produkter
110
Forhandlere
3.900
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.