Udgivet i Tech og Livsstil

Hvordan virker en trådløs oplader - og 3 gode grunde til, at den er den perfekte gaveide

Af Trådløsoplader.dk

Kender du det at have flere mobiler i familien, og der altid er noget galt med opladeren? Enten er den væk, eller også passer den oplader, du lige kan finde ikke til den mobil, du skal oplade.

Eller også er opladeren slidt, og så kan du ikke lige bruge en anden oplader i huset, da den kun passer til en bestemt mobiltelefon. Problemet er nemlig ofte, at næsten hver mobiltelefon skal have sin egen oplader, da stikket er forskelligt fra mobil til mobil.

Få dig en trådløs oplader, der passer til flere forskellige mobiler. Så slipper du for besværet med at kun have en bestemt oplader pr. mobil i husstanden.

Sådan virker en trådløs oplader

En trådløs oplader er smart og nem at bruge. Den består af en flad opladerplade med en ledning til. Når du skal oplade din mobil, lægger du blot mobilen på opladerpladen uden at skulle stikke en ledning ind i telefonen.

En trådløs oplader virker ved, at der i henholdsvis opladeren og mobilen er en lille metalspole. Når strømmen går gennem opladeren, genererer mobilens metalspole strøm, som oplader batteriet.

Trådløse opladere er blevet mere og mere populært og sælges ofte som standardudstyr, når du køber ny mobil.

Der findes forskellige teknologier til trådløse opladere

Når du køber en trådløs oplader, skal du være opmærksom på, hvilken teknologi det er. Det er nemlig ikke alle trådløse opladere, der passer til alle mobiltelefoner. Og det er ikke alle mobiltelefoner, der har indbygget teknologi til trådløs opladning.

De fleste mobiler kan oplades trådløst med Qi-standard. Trådløs opladning udvikles stadig, så flere og flere gadgets bliver kompatible med Qi-standard. Til nogle iPhone-modeller skal du bruge et dæksel for at kunne oplade telefonen på en opladerplade med Qi-standard.

Derfor er en trådløs oplader den perfekte gaveide

En trådløs oplader er den perfekte gaveide. En af de helt åbenlyse fordele ved at brug trådløse opladere er selvfølgelig, at du slipper for ledninger, og det er nemt for flere i familien at lægge sin mobil eller andet udstyr på en opladerplade.

Du slipper også for at skulle udskifte din traditionelle oplader, fordi den bliver slidt eller ødelagt. Så i det lange løb er der penge at spare, og det er godt for miljøet at der er mindre behov for at udskifte sin oplader.

Den person, der får en trådløs oplader i gaver, bliver uden tvivl glad og finder det som et uundværligt redskab i hverdagen.

En anden grund til at vælge en trådløs oplader er det stilfulde design

Designet på en trådløs oplader ofte et tyndt og stilfuldt design med et elegant look, der passer godt ind i dit professionelle udtryk. De fleste går op i designet på deres mobiltelefoner eller andre gadgets.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan tilbehøret til mobilen ser ud. Det er alt andet lige mere rent og enkelt at have én trådløs opladerplade i huset end at have flere forskellige typer mobilopladere hængende i stikkontakterne. Giv en trådløs oplader til en, som værdsætter det visuelle design og smarte funktionalitet.

En tredje og god grund til at give en trådløs oplader i gave

En tredje og god grund til at give en trådløse oplader i gave er, at man kan bruge den samme oplader til at oplade forskellige typer gadgets. Det er nemlig ikke kun til mobilen, at den trådløse oplader er anvendelig.

Hvis din tablet har integreret Qi-teknologi, kan du også oplade din tablet på den trådløse opladerplade. Eller du kan bruge den til at oplade trådløse høretelefoner. Det er virkelig smart!

Find det du mangler på trådløsoplader.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.995 produkter fra mere end 110 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.837 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:52:15.

5
Produkttyper
1.995
Produkter
56
Brands
110
Forhandlere
3.837
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.